Tri|Be|Ca Το νέο μενού Ιαπωνικής κουζίνας με θέα το Θερμαϊκό-The Tribeca Cocktail Bar & Japanese Grill

 


Το Tribeca αλλάζει, βάζει τα καλά του και σε ταξιδεύει! Ανακαινίζει το χώρο του και σου προσφέρει πλέον στιγμές μοναδικές και νόστιμες.

Από την Άπω Ανατολή στο Θερμαϊκό της λεωφόρου Νίκης.

Ένα πάντρεμα γεύσεων ανατολής και δύσης σε ένα μενού πολύ καλά δουλεμένο, με άρτιες κινήσεις και έξυπνους συνδυασμούς.

Open space kitchen, με αίσθηση ελευθερίας και μια πιο άμεση επαφή με την δημιουργία στην κουζίνα. Εξάλλου πάντα το να βλέπεις να δημιουργούν το φαγητό σου νομίζω ότι σε προκαλεί ευχάριστα!


Απαλές γεύσεις, ανάλαφρες στον ουρανίσκο, νόστιμες, δουλεμένες με μαεστρία και τόσο περίτεχνα! Πραγματικά δεν κρύβεται ο ενθουσιασμός μου! Και ο σεφ Alsi Sinanaj μεγαλουργεί συνδυάζοντας τις πρώτες ύλες με τη μαγειρική τέχνη. Εμπνευσμένος από τις κουζίνες του κόσμου, ξεκινώντας από τη Μεσογειακή και Ιταλική κουζίνα γρήγορα μπαίνει στη ζωή του η Ιαπωνική, Περουβιανή, Σιάμ και Καντονέζικη κουζίνα που στοιχεία τους γευόμαστε σε κάθε μικρή και λατρεμένη μπουκιά.


-Shoyu Ramen soup
Σούπα με χοιρινή πανσέτα, ράμεν νούντλς, μανιτάρια σιτάκε, μαριναρισμένο βραστό αυγό, φρέσκο κρεμμύρι, καυτερό τσίλι λάδι.

Ο σεφ μεγαλουργεί και σε παίρνει μαζί του στο υπέροχο ταξίδι στην Άπω Ανατολή με δόσεις Νότιας Αμερικής.



-Beef tataki
Βιολογικό μοσχαράκι μομμένο σε λεπτές φέτες Τατάκη. Σερβίρεται με παραδοσιακή σάλτσα τσιμιτσούρι.

-Yaki Onigir
Αρωματικές μπάλες ρυζιού στη σχάρα.

-Beef tartare
Ταρτάρ βιολογικού βοδινού, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σχοινόπρασο, φρέσκια ρίγανη, ελιές, ανθός αλατιού και ελαφρώς καυτερή σάλτσα από ψητά λεμόνια.

-Crispy Duck
Τραγανή αρωματική σαλάτα πάπιας με πομέλο, κουκουνάρι και εσαλότ.

-Pork & Shrimp’s Gyoza
Χοιρινό και γαρίδα σε χειροποίητο πιτάκι Gyoza με jalapeno mayo sauce.

-Steamed Flame Edamame with sake & Sea Salt
Φασόλια σόγιας σβησμένα με σάκε βούτυρο, λεμόνι και ανθό αλατιού.

-Takobata 
Ψητό χταπόδι στη σχάρα, σάλτσα χελιού, αποξηραμένο ζέστ τόνου.

-Miso-Marinated free range Chicken
Κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, μαριναρισμένο σε miso paste.

-Tskune
Ιαπωνικό κεμπάπ κοτόπουλο σε καλαμάκι μπαμπού.

-Tribeca 25 Smash dry aged
100% μοσχαρίσιος κιμάς αργής ωρίμανσης κομμένος στο χέρι, παλαιωμένο κίτρινο τυρί τσένταρ, Γιαπωνέζικο φύλλο μέντας κα χειροποίητη πίκλα αγγούρι πάνω σε αφράτο ψωμί μπριός.

-Baby Back Pork Ribs with Cantonese bbq sauce
Χοιρινά παϊδάκια με χειροποίητη καντονέζικη bbq sauce.

-American Yuca 
Τραγανές πατάτες Γιούκα.

Μέσα από ένα καλά δουλεμένο μενού δοκιμάζουμε μία μεγάλη ποικιλία που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο! 

Και όλα αυτά υπό τις υπέροχες επιλογές μουσικής. Στα decks κάθε Σάββατο και Κυριακή με βινύλιο, ο μοναδικός Στέλιος Δεσλής.





 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις