Christmas Dinner At Chan

Chan, ξενοδοχείο The MET

Awake your senses!



Σε ένα άκρως εορταστικό περιβάλλον και λίγο πριν την παραμονή των Χριστουγέννων το εστιατόριο Chan, του ξενοδοχείου The Met, μας καλοσορίζει να γευτούμε ένα πάντρεμα Ελληνικής και Ασιατικής δημιουργικής κουζίνας, μέσα από μία μαγευτική διαδρομή εμπνευσμένη από τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά.

Edamame | φασολάκια σόγιας | άνθος αλατιού

Βραχάκια γαρίδας τεμπούρα | σχοινόπρασο | πικάντικη μαγιονέζα

Gyoza | χοιρινό | κοτόπουλο | ginger | σκόρδο | σάλτσα εσπεριδοειδών | σόγια

Κροκέτες θαλασσινών | panko | humus αντζούγια - φουντούκι | γιαούρτι-wasabi | δυόσμος

Τρίχρωμα παντζάρια | μαύρα μούρα | βαλεριάνα | γαλομυζήθρα | αμύγδαλο

Σαλάτα πάπιας | σάλτσα δαμάσκηνου hoisin | κάσιους | ρόδι | δυόσμος | τραγανό κρεμμυδάκι

Στον υπέροχο χώρο του Chan, στο ατμοσφαιρικό αυτό εστιατόριο, που πραγματικά σε 
ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή, ένα εστιατόριο που αν δεν το έχεις επισκεφθεί θα πρέπει να το βάλεις στη λίστα σου, ο αγαπημένος μας σεφ Δημήτρης Τσανανάς μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για το καλό φαγητό και τις δημιουργίες του που συνθέτουν  μία γευστική μελωδία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις μας τόσο αρμονικά. 

Sashimi Platter
Φιλέτα ωμού ψαριού & οστρακοειδών | σολομός | λαβράκι | τόνος | γαρίδα | χτένια | wasabi | πίκλα ginger

Tacos Nigiri
Βραχάκια γαρίδας τεμπούρα | πικάντικη μαγιονέζα | furikake

Maki roll | Uramaki rolls 

Maki roll
Tempura roll | γαρίδα σε panko | πέρλες ponzu | αγγούρι | μαγιονέζα | τρούφα | πίκλα κόκκινου λάχανου | gomasio θαλασσινών


Uramaki rolls
Ρολό μελάνι σουπιάς | γαρίδες τεμπούρα | μαγιονέζα lemongrass | gomasio θαλασσινών 
Ρολό τραγανού ρυζιού | καψαλισμένος σολομός | καβούρι | ρόκα | mayo sriracha | κανταϊφι | flakes τομάτας

Maki roll
Βραχάκια γαρίδας τεμπούρα | ταρτάρ σολομού | ponzu | κόκκινη πιπεριά | φύλλο σόγιας με κουρκουμά | μαγιονέζα | sriracha | τραγανό καλαμπόκι

Νόστιμα πιάτα, γεύσεις απαλές, νότες πικάντικες, οδηγοί σε ένα ταξίδι εξερεύνησης των γεύσεων.

Κοτόπουλο νανάκι | miso zuke | ραπανάκι kiroboshi

Λαβράκι φρικασέ | σπανάκι | άγρια χόρτα | άνηθος | αυγολέμονο

Χοιρινή καπνιστή μπριζόλα | φρέσκιες τηγανιτές πατάτες | σάλτσα ρίγανης

Ριζότο | γεμιστά κολοκυθάκια | χοιρινός κιμάς | αυγολέμονο | άνηθο

Η βραδιά κλείνει γλυκά! Με γεμάτες και απαλές γεύσεις και πρωτότυπους συνδυασμούς που μας εξέπληξαν ευχάριστα. 
Σφαίρα σοκολάτας | πραλίνα φουντουκιού | φιστίκια | σάλτσα καραμέλας με βούτυρο
Cheese cake - μπακλαβάς | καρύδι | κανέλα | γαρύφαλλο | φρούτα του δάσους

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις