Sani Gourmet Festival Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Sani Gourmet Festival, ένας θεσμός που αξιέπαινα έχει καταφέρει να γίνει μία αγαπημένη συνήθεια που τόσο πολύ θέλεις να μην τελειώσει. Και ανυπομονείς να ξανά αρχίσει πριν ακόμα ολοκληρωθεί.
Στο μαγευτικό τοπίο του Sani Resort από το 2006 γιορτάζουμε την γαστρονομική αυτή γιορτή που κάθε χρόνο φιλοξενεί καταξιωμένους σεφ από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσιάζουν εξαιρετικές δημιουργίες που καταφέρνουν να σε ταξιδεύουν γευστικά.
Φέτος για 15η χρονιά γιορτάζουμε την Ελληνική Γαστρονομική Σκηνή παρέα με σύγχρονους Έλληνες σεφ, επιλέγοντας να ταξιδέψουμε αυτή τη φορά παρέα με τον σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη, που περίτεχνα ανατρέπει γνωστά και πολύ αγαπημένα πιάτα με ιδιαίτερο τρόπο και με θρασύτατα ρομαντική γοητεία που σε μαγεύει.
Εξαιρετικά υλικά, απαλές γεύσεις χωρίς φασαρία στη δοκιμή, παρέα με έξυπνα μελετημένα και πολύ εκλεπτυσμένα κρασιά, όπως το απαιτεί η περίσταση, να καταλήγουν σε ευγενικές και καλαίσθητες δημιουργίες.
Ψωμί με ''εικονική ελιά'' |
Στρείδια ποσέ σε σάλτσα ρετσίνας με αγγουράκι τουρσί και χαβιάρι oscietra παρέα με Πλάνο Μαλαγουζιά, Π.Γ.Ε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Κτήμα Τέχνη Οίνου |
Καπνιστό λαυράκι με φρέσκο αχινό, ταραμά απο ρέγγα και νερό ντομάτας, αρωματισμένο με καψαλισμένο στα κάρβουνα ψωμί παρέα με L'esprit du lac, Π.Ο.Π. Αμύνταιο , Κυρ-Γιάννη |
Βελουτέ από καλαμπόκι με αστακό και αφρό από τρούφα & περγαμόντο παρέα με Chardonnay, Π.Γ.Ε. Επανομή, Κτήμα Γεροβασιλείου |
Καλαμάρι Pesto παρέα με Fischer Pilsener |
Γουρουνοπούλα στη λαδόκολλα με πατάτες και μαρούλι παρέα με Chateau la sauvageonne grand vin red. Terrasses du Larzac, A.O.P. Gerard Bertrand |
Αρνίσιο στήθος καπνιστό με αγγινάρα, σταμναγκάθι και sabayon άνηθο παρέα με Ρομπόλα Βαρέλι, Π.Ο.Π. Ρομπόλα Κεφαλληνίας, Ορεάλιος Γη |
Σαλάτα από κόκκινα φρούτα με λάδι από κόλιανδρο και sorbet από πιπεριά Guajillo |
All about Peach εικονικό ροδάκινο παρέα με Sole Semillon, Π.Γ.Ε. Παγγαίο, κτήμα Βίβλια Χώρα |
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου