''Senses of Taste'' ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360


Εγκαίνια του Νέου Εκπαιδευτικού Εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
Εγκαίνια του Νέου Εκπαιδευτικού Εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού εστιατορίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ''Senes of Taste'', παρουσία και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κυρίου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Η κορυφαία εκπαιδευτική ομάδα του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φωτογραφίζεται έξω από το χώρο του εστιατορίου
Μέσα στο εκπαιδευτικό εστιατόριο, το οποίο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επί της οδού Ερμού 35, οι σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία για hands-on πρακτική σε πραγματικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών τους.  Το εστιατόριο θα υποδέχεται τους γονείς των σπουδαστών και τους εξαιρετικούς προσκεκλημένους του σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις για να τους προσφέρει γεύμα και εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, αντάξιο βραβευμένων εστιατορίων. 

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες των σπουδαστών μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεκίνησαν από νωρίς
Την κορδέλα έκοψε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κος Ιωάννης Καρανταλής, πλαισιωμένος από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κο. Κωνσταντίνο Ζέρβα, τη Σύμβουλο Διοίκησης του Ομίλου, κα. Νίκη Καρανταλή, τη Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα. Όλγα Κριτσιμά και το Γενικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, κο. Χρήστο Κιούση.


Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κος Γιάννης Καρανταλής, και η Σύμβουλος Διοίκησης, κα. Νίκη Καρανταλή, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κο. Κωνσταντίνο Ζέρβα

Ο κος Καρανταλής απευθύνθηκε στο Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό Γαστρονομίας και Τουρισμού, ευχαριστώντας τους για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στην πρώτη σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα.  ''Αυτό το εστιατόριο είναι ένα δώρο για εσάς και τους σπουδαστές, για να μαγειρεύετε και να προσφέρετε στους καλεσμένους τις υπέροχες συνταγές σας'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κος Ζέρβας εξέφρασε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που αποτελεί επένδυση για τη Θεσσαλονίκη:  ''Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επενδύει στη γαστρονομία και τί καλύτερο από το να προσφέρουμε στον κόσμο καλό φαγητό, το οποίο επιμελούνται νέα παιδιά'' είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποδέχθηκε την πρόσκληση -  πρόκληση να μαγειρέψει και ο ίδιος στο πλαίσιο μιας μελλοντικής εκδήλωσης.

Κλείνοντας, ο κος Χρήστος Κιούσης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας του νέου εστιατορίου, τονίζοντας: ''Θέλουμε να δώσουμε τη χαρά σε πολύ κόσμο να δει τη δουλειά των εκπαιδευτών και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καθώς είμαστε η πιο πετυχημένη σχολή στον τομέα Γαστρονομίας και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό''.

Στην τελετή παραβρέθηκε, λόγω των μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19, περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων, ανθρώπων των media, δημοσιογράφων και food bloggers, καθώς και μέλη του Διοικητικού και Εκπαιδευτικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εξαιρετικές γεύσεις που ετοίμασαν οι σπουδαστές στην πρώτη αυτή επίσημη εκδήλωση του εστιατορίου.



Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας φωτογραφίζεται με τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κος Χρήστος Κιούσης, Γενικός Δ/ντης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης, κα Όλγα Κριτσιμά, Γενική Δ/ντρια Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κος Γιάννης Καρανταλής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κα. Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Κωνσταντίνος Ζέρβας συνομιλεί με τον βραβευμένο bartender και εκπαιδευτή του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κο. Γιώργο Φλώρο

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 κος Γιάννης Καρανταλής απολαμβάνει τις εξαιρετικές δημιουργίες των σπουδαστών του τομέα Γαστρονομίας, πλαισιωμένος από την ομάδα εκπαιδευτών

Μέλη του διοικητικού προσωπικού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Από αριστερά: κα. Ευαγγελία Σαμάνη, Εκπαιδευτικός Σύμβουλος, κα. Όλγα Παπαδοπούλου, Υποδιευθύντρια ΙΕΚ & Κ.Δ.Β.Μ2 ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης, κα. Αναστασία Ρίζου, Δ/ντρια Σχολής Γαστρονομίας & Τουρισμού, κα. Ντόλη Ζερβού, Δ/ντρια Σχολής Μόδας & Ομορφιάς, κα. Όλγα Κριτσιμά, Γενική Δ/ντρια Ομίλου, κα. Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης και κα. Σοφία Γεωργακάκη, Υπεύθυνη τομέα Γαστρονομίας

Η διασκέδαση και οι selfie δεν έλειψαν από τη βραδιά!

κα. Νίκη Καρανταλή, Σύμβουλος Διοίκησης και η κα. Αναστασία Ρίζου, Διευθύντρια Σχολής Γαστρονομίας & Τουρισμού φωτογραφίζονται με τον πολυβραβευμένο chef και εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κο. Απόστολο Αλτάνη

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι σπουδαστές του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Οι σπουδαστές του τομέα Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εντυπωσίασαν με τον άψογο επαγγελματισμό τους

Οι διακεκριμένοι chef και μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας του τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, κύριοι Απόστολος Αλτάνης και Μανώλης Παπουτσάκης


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις