Rhoeco. Όταν το τσάι συναντά το ριζότο. When tea meets risotto.
Σκέψου πόσα πράγματα
διαφορετικά μπορείς να δημιουργήσεις από ένα απλό υλικό…όχι βέβαια τόσο απλό,
γιατί τα βότανα της Rhoeco κρύβουν μέσα τους διατροφικούς θησαυρούς και με λίγη
φαντασία γίνεται το αριστούργημα.
Η φύση μας εμπνέει και η Rhoeco μας καθοδηγεί. Δοκιμάζοντας και
εξερευνώντας νέες ιδέες και γεύσεις παντρέψαμε την μαγειρική με το τσάι! Πως;
Πολύ εύκολα!
Σε ριζότο, δοκιμάσαμε να τον φτιάξουμε τον ζωμό με βότανα από
την συλλογή forest και η γεύση απλά είναι υπέροχη! Διαφορετική και ενδιαφέρουσα,
καθώς ο μάραθος, η μολόχα, το τσάι βουνού, το δίκταμο, το φασκόμηλο, το
κυνόροδο και ο ύσσωπος, που κρύβει το μαγικό κουτί, πλαισίωσαν με πολύ
πρωτοτυπία την γεύση του ριζότο. Και όχι
μόνο…
Δοκιμάστε να βράσετε πρώτα το τσάι, σουρώστε και έπειτα ενσωματώστε
στην ποσότητα λίτρου νερού που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο ριζότο,
προσθέτοντας κύβο ή όχι ανάλογα την προτίμηση.
Περισσότερες επιλογές βοτάνων στο www.rhoeco.com
Follow us
on Instagram Dinemeup2
Photo: val_art
Think of
how much different things you can create from just a simple ingredient... not that
simple, because Rhoeco's herbs hide inside them food treasures and with a
little imagination you can create a masterpiece.
Nature
inspires and Rhoeco guides us. Trying and exploring new ideas and tastes we matched
tea with cooking! How? Easily!
In risotto
recipe, we tried to make the broth out of herbs from Rhoeco’s forest collection
and it tastes just great! Different and interesting, as rose hip, sage,
mountain tea, hyssop, Cretan dittany, mallow and fennel, of this magical box, framed
the risotto flavor. And not just the risotto…
First boil
the tea, strain and then add it in the amount of water you need to use for the
risotto, adding a stock cube or not according to your preferences.
More herbal
flavors at www.rhoeco.com
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου