Seros Prime Dining Thessaloniki

Σφαιροποίηση τυρί γκερεμέζι Ηπείρου, τζελ από κρασί barollo, φύτρες ρεπανιού.
Pelletizing Epirus traditional geremezi cheese gkeremezi, Barollo wine jelly, horseradish sprouts.
Τσιπς ρυζιού με μελάνι σουπιάς, μους σολομού, χαβιάρι λεμόνι.
Rice chips with cuttlefish ink, salmon mousse, lemon caviar.

Η τέχνη της μαγειρικής και της γαστρονομίας άψογα συνδυασμένη με ευφάνταστες νότες δημιουργίας, απλότητας και γευστικής έμπνευσης! Ένας συνδυασμός που δεν μένει ποτέ απαρατήρητος. Μία όχι και τόσο απλή βόλτα από το αριστοκρατικό Seros prime dining του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace στην Θεσσαλονίκη σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά την δύναμη, το πάθος και την ευαισθησία που κρύβει η μαγεία του ευ δοκιμάζειν. Απλόχερα δοσμένη σε μία εξαιρετική βραδιά γεμάτη πρωτοτυπία, παράδοσης, εκρηκτικούς συνδυασμούς και απαλές γεύσεις.  


Παραδοσιακή Ποντιακή Βαρένικα με γλυκιά κολοκύθα και γραβιέρα Νάξου, baby σπανάκι, κρέμα γραβιέρας, λάδι βασιλικού.
Traditional Warenika pasta with sweet pumpkin and Naxos graviera cheese, baby spinach, graviera cream, basil oil.

Ταλιάτα μόσχου black angus, πουρές πατάτας με τρούφα, καροτίνια πολύχρωμα, σάλτσα μαύρης μπύρας.
Black Angus tagliata, mashed potatoes with truffle, colorful baby carrots, dark beer sauce.

Σούπα από κόκκινα φρούτα και λίτσι, καραμελωμένη βιολέτα, σορμπέ πράσινο μήλο.
Red fruit soup and lychee, caramelized violet, green apple sorbet.


The art of cooking and gastronomy perfectly combined with creativity, simplicity and a touch of inspiration! Not something you can easily forget. Just a simple visit to the classiest Seros Prime Dining restaurant of the Grand Hotel Palace in Thessaloniki, Greece, gives you the opportunity to experience the power, the passion and the tenderness that the well tasting can occur. Generously given through the originality, tradition, explosive combinations and soft flavors of a great dining experience.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις