Tasting στο biscotto coffee+
Γνωρίσαμε το biscotto coffee+. Ένας υπέροχος χώρος για καφεδάκι ή και ποτό σε ένα ήσυχο περιβάλλον, με όμορφη μουσική και διακόσμηση. Σαν να είσαι στο σπίτι σου! Αυτό όμως που μας άρεσε περισσότερο ήταν η χθεσινή βραδιά γεμάτη αρώματα θάλασσας. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’tasting ‘’ που διοργανώνει το biscotto, οι οποίες θα είναι αρκετές μέσα στον μήνα Μάρτιο, ξεκινήσαμε με την δημιουργική κουζίνα-Γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας και τον πολύ υπέροχο Απόστολο Αλτάνης (executive chef Ambrosia Restaurant - Hyatt Regency Thessaloniki).
Μάθαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα γύρω από την γαστρονομική κουζίνα και ό,τι δοκιμάσαμε πραγματικά μας απογείωσε γευστικά. Μοναδική συνδυασμοί, έξυπνες ιδέες για το στήσιμο του πιάτου, και από νοστιμιά…δεν περιγράφεται! 2 ήταν τα πιάτα που μας παρουσίασε, μία παλέτα θαλασσινών με τόνο, χταπόδι, ταραμά με μελάνι σουπιάς, λίγο χαβιάρι και καπνιστό φιλέτο ψαριού. Έξυπνοι και εύστοχοι τρόποι για το πώς να πετυχαίνουμε το ψήσιμο του ψαριού ώστε να διατηρείται ζουμερό.
Το δεύτερο πιάτο ήταν ένα εκπληκτικό κριθαρότο με χταπόδι, τσορίθο και προσούτο, σβησμένα με λευκό κρασί. Ναι μπορεί ο συνδυασμός να σας ξενίζει αλλά το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Θα ακολουθήσουν άλλα 2 workshops, μπείτε στο www.biscotto.gr και ενημερωθείτε για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων.
Επόμενο ραντεβού στις 7/3 με τι άλλο; Ιταλική Κουζίνα. Θα είμαστε εκεί!
We just visited the biscotto coffee+ at Mediterranean
Cosmos shopping mall, in Thessaloniki. A great place for coffee or a
drink in a quiet environment with nice music and beautiful decoration. It feels
like home! What we most liked was the last night's full of sea aromas and
taste. During the ''tasting'' events, organized by the biscotto coffee+, many
events during the month of March, we started with the creative
cuisine-gastronomic high-quality experience and the excellent sef
Apostolo Altani (executive chef of Ambrosia Restaurant -at Hyatt Regency
Thessaloniki).
We learned very interesting things about the
gastronomic cuisine and what we have tasted was beyond imagination. Unique
combinations, smart ideas for the set-up of the dish, and the taste ... indescribable.
2 presentations, one of a seafood pallet
with tuna, octopus, fish roe with cuttlefish ink, a little caviar and smoked
fish fillet. Smart and targeted ways on how to achieve the proper fish baking
keeping it juicy.
The second dish was an amazing kritharoto with
octopus, chorizo and prosciutto, finished with white wine. Yes such a
combination can surprise you but the result was unique!
2 other cooking workshops will follow, enter
www.biscotto.gr and check the days and times of events.
Next date on 7/3 with Italian Cuisine, what else! Italian.
We will be there.
Βαθμολογία
Rate
|
*****
|
Ιδανικό για πρώτο ραντεβού
Ideal for first date
|
√
|
Ιδανικό για επαγγελματικό δείπνο
Ideal for business meetings/dinner
|
|
Ιδανικό για εκδήλωση
Ideal for a social event
|
√
|
Μουσική
Music
|
√
|
Κατάλληλος χώρος για παιδιά
Safe for children (under 10)
|
√
|
Animal Friendly
|
|
Smoking
|
|
Non smoking
|
√
|
Πρόσβαση σε καρότσια
Wheelchair/stroller accessible
|
√
|
Parking
|
√
|
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου