Thymare-Makedonia Palace

Όταν η θάλασσα συναντά την στεριά μελωδία ακούγεται!κ μπορείς να την γευτείς επίσης!αυτή την ευκαιρία μας έδωσαν την Πέμπτη το βράδυ το "Πιρουνακί" της κας Ψυχούλη  και η Σεφ Δέσποινα Καπετανιά μαζί με το Thymare του Μακεδονία Παλλάς και τον Σεφ Γιώργο Παπαδόπουλο! Ο συνδυασμός εκρηκτικός κ μοναδικός! Η βραδια ήταν αφιερωμένη στην γνωριμία μας με τους δυο σεφ κ το μενού ειδικά επιλεγμένο! Το Dine Me Up  θα επανέλθει για περισσότερες λεπτομέρειες και προτάσεις στο menu του Thymare *****


Where sea finds the land melody sounds! And we tasted it! This opportunity gave us on Thursday evening Mrs Eleni Psychouli's restaurant ''Pirounaki'' and Chef Despina Kapetania along with Thymare restaurant of Makedonia Palace and Chef George Papadopoulos! Compination explosive and unique! The evening was dedicated to our acquaintance with the two chef for a special selected menu! Dine Me Up will come back for more details and suggestions of Thymare's menu. Stay tuned. *****


Ψαρόσουπα με τζίντζερ και λεμονόχορτο,τερίνα από παντζάρι και τηγανητό μύδι.
Fish soup with ginger and lemongrass, beetroot terrine and fried mussels.

Mille feuille με καραμελωμένα φύλλα αμυγδάλου με κρέμα από φρέσκο τυρί και σως καφέ.
Millefeuille with caramelized almond leaves with fresh cream cheese and coffee sauce.


Κονσομέ φράουλας με ποπ κορν από μάνγκο και φύτρες ρόκας.
Strawberry soup with popcorn Mango and rocket sprouts
Τσιπς από λαζανόφυλλα με σπετζοφάι φτιαγμένο με Βολιώτικο λουκάνικο,βιολογικό ελαιόλαδο "Pelion olive farms" του κου Αγριγίαννη από το Πήλιο και φέτα του τοπικού παραγωγού κ. Π. Καρακάνα.Chips from lazanga leaves with spetsofai made with sausage from Volso, Mr. Agrigiani's organic olive oil ''Pelion olive and feta chees of local farmer Mr. P. Karakana.
Μαριναρισμένα φιλετάκια μαύρου χοίρου από την φάρμα του κ. Δημήτρη Δήμου με σάλτσα από εσπεριδοειδή πάνω σε ζεστή σαλάτα φακής με λαχανικά και φρέσκα αρωματικά.
Marinated fillet of black pig from Mr. Dimitris Dimou's farm with citrus sauce on warm lentil salad with vegetables and fresh herbs.
Φιλέτο από λαβράκι ψημένο στη χόβολη μέσα σε φύλλο καπουτσίνο,πουρέ καρότου και αφρό από κεφίρ.
Fillet of sea bass roasted on embers in sheet cappuccino, carrot puree and foam of kefir.
Βαθμολογία
Rate
 *****
Ιδανικό για πρώτο ραντεβού
Ideal for first date
Ιδανικό για επαγγελματικό δείπνο
Ideal for business meetings/dinner
Ιδανικό για εκδήλωση
Ideal for a social event
Μουσική
Music
Κατάλληλος χώρος για παιδιά
Safe for children (under 10)

Animal Friendly

Smoking

Non smoking
Πρόσβαση σε καρότσια
Wheelchair/stroller accessible

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις